4 dnevne prakse za promjenu svoga života

19588313_ml

 

Jedna od stvari kod alata Access Consciousnessa i Access Barsa je kako brzo i učinkovito djeluju u promjeni nečega.

Access Consciousness čine doslovno tisuće praktičnih alata koje možete koristiti da promijenite bilo koje područje svoga života. Pa možda se pitate: “Gdje da počnem?” ili “S kojim alatom da krenem?”

Dr. Daina Heera, kokreatora Access Consciousnessa, nedavno je intervjuirao Orly Bar-Kima, izraelski novinar, životni trener, autor i govornik u “Praktičnoj inspiraciji” i “Otvorite se transformaciji”. Tijekom intervjua dr. Dain je iznio svoje četiri omiljene dnevne prakse koje možete koristiti da uistinu promijenite svoj život. Provjerite ih u nastavku!

 

4 dnevne prakse za promjenu svoga života

  • Svaki dan započnite govoreći: “Svemire, pokaži mi danas nešto divno” i “Da danas uistinu kreiram svoj život, što bih odmah izabrao?”
  • Pitajte “Kako može biti bolje od ovoga?” svaki put kad se dogodi nešto dobro i svaki put kad se dogodi nešto loše. Promijenit ćete putanju svoga života nabolje.
  • Prepoznajte da možete imati ili prosudbu ili sreću. Kad bismo mogli prestati prosuđivati, mogli bismo imati potpuno drugačiji svijet.
  • Pitajte “Kome ovo pripada?” tri dana za svaku misao, osjećaj i emociju koju imate. Postat ćete hodajuća, govoreća meditacija. 98% misli, osjećaja i emocija u vašoj glavi nisu čak ni vaše. Ovaj vam alat dopušta da to znate i da u svojem svijetu kreirate više prostora.

 

Za dublje objašnjenje ovih alata možete pogledati cijeli intervju ispod!

 

Pitam se, da dodate ove alate svom životu i da ih koristite, koju biste promjenu mogli kreirati?

Zabavljajte se u igri s ovim i birajte alate koji su vam zabavni. Uvijek ćete znati što vam odgovara. Kada počnete prepoznavati ono što znate, iznad onoga što mislite da znate, počinjete otvarati svoj svijet i mijenjati ga na način kojega nikada niste smatrali mogućim.

Više o alatu ‘Kome to pripada’ možete naučiti ako pogledate video dr. Daina Heera na YouTubeu o toj temi.

Jeste li znatiželjni što alati Access Consciousnessa mogu učiniti za vas? Kliknite OVDJE kako biste se prijavili za neke od naših omiljenih!

 

Izvor: http://access-consciousness-blog.com/2015/08/4-daily-practices-to-change-your-life/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail