Jeste li svjesni da su vaši kapaciteti s energijama jedinstveni? Znate li da je način na koji se odnosite prema svijetu fenomenalan dar? Što ako ste vi dirigent svih mogućnosti?

*Naši videi imaju titlove na nekoliko jezika. Kliknite na postavke u donjem desnom kutu videa kako biste ih uključili i izabrali jezik.

Ovaj je tečaj doista na samom vrhuncu Access Consciousnessa®. Tijekom ovog 4-dnevnog naprednog treninga postat ćete intimno svjesni energija i naučit ćete kako ih istinski koristiti kako biste kreirali svoj život, življenje i potpuno drugačiju realnost!

Na dijelovima ovog treninga, Dain koristi ESB proces kako bi pokazao i pozvao vas u energetski prostor u kojem se mogu pojaviti čuda – s potpunom lakoćom. U drugim dijelovima, istraživat ćete energiju sami, dok radite energetski na ljudima na tečaju, ili dok se radi na vama. Simultanost davanja i primanja koja se otvara, ekspandira u univerzume mogućnosti i … jedinstva.

Što ako ste vi skladatelj svoje realnosti? Što ako imate kapacitet da budete maestro promjene?

Je li sada vrijeme da promijenite svijet svojim dodirom? Je li vrijeme da postanete ono što ste uvijek trebali biti? Ako da, onda je možda ovaj tečaj ono što ste dugo vremena tražili. Na dijelovima ovog treninga Dain koristi proces ESB kako bi pokazao i pozvao vas u energetski prostor u kojemu se mogu pojaviti čuda – s potpunom lakoćom. U drugim dijelovima istraživat ćete energiju sami dok energetski radite s ljudima na tečaju ili dok se radi na vama. Simultanost davanja i primanja koja se otvara ekspandira u univerzume mogućnosti i … jedinstva.

Od vremena provedenog s tobom pokrećem energiju SOP kroz svoje tijelo, dušu i sve moje interakcije – moj je svijet miran i lagan po prvi puta u svih mojih 50 godina! – JULIE

I ja sam oduvijek bila samo jedna od svoje vrste u svijetu, ali zahvaljujući tečaju SOP nisam potpuno sama na ovom svijetu. Tako sam zahvalna što nisam sama. – MARJ


Preduvjeti

Izbor mogućnosti Energetska sinteza bivanja

  • Morate završiti ESB unutar 18 mjeseci od početka treninga SOP.

UZ TO

  • Morate završiti Izbor mogućnosti unutar 12 mjeseci od početka treninga SOP.
  • ILI morate završiti gore navedene preduvjete bilo kada i dodatno završiti tečaj (od 3 ili više dana) ili puni serijal telepoziva s Garyjem Douglasom ili Dainom Heerom unutar 12 mjeseci od početka treninga SOP.

Cijene

Primjenjuju se cijene po državama i dobi.
Sve cijene uključuju MP3 snimke tečaja/telepoziva.
Vaša individualna cijena može se vidjeti pod Billing & Payments (računi i plaćanja).