Pronaći nadu kada je sve naizgled izgubljeno

Gledate li ikada svijet oko sebe i osjećate li kao da nije dovoljan? Jeste li ikada poželjeli drugačiju mogućnost? Primjerice da nema toliko prosuđivanja među ljudima? Možda ljubazniji, nježniji svijet za življenje?

Oduvijek sam znao da bi nešto drugo trebalo biti moguće. Oduvijek sam želio biti dijelom te kreacije. Činilo se da ne mogu otkriti kako sve to učiniti. Kako da MOJ život funkcionira. Činio sam sve što ovdje treba činiti kako bih imao izvrstan život. Izgradio sam uspješan kiropraktičarski posao. Imao sam zaručnicu za koju su svi rekli da je savršena za mene. Živio sam u divnoj Santa Barbari. Gledano izvana, imao sam sve. Ali znate što? Bio sam jadan.

Svakoga sam dana, nakon što bi moja zaručnica otišla na posao, ležao na krevetu i plakao. Deprimiran. Bez nade. Preplavljen. Taj osjećaj kad mislite da se ne možete nositi sa svime dobro mi je poznat.

Pokušao sam sve čega sam se mogao dosjetiti što bi me popravilo. Znao sam razmišljati: “TREBAO bih biti sretan. TREBAO bih biti zadovoljan. TREBAO bih moći raditi ono što volim i moći platiti stanarinu. NE BIH TREBAO imati ovu bol nezadovoljstva.” Ali imao sam. I niti jedna tehnika, niti jedan proces, niti jedna knjiga o samopomoći, ništa nije dovelo do toga da bol ode na duže vrijeme. Bio sam deprimiran i nesretan toliko dugo vremena. Nisam znao što još probati. Nisam znao što još učiniti. Nisam vidio svrhu življenja ako je to način na koji će ono biti. Bio sam spreman za izlaz.

… Bio sam gotov.

Izabrao sam dan. Dan kada ću sve završiti. Dan kada ću okončati svoj život. Zatražio sam posljednji zahtjev od Univerzuma: “Univerzume, imaš 6 mjeseci ili ja odlazim odavde.” I mislio sam to.

Tjedan dana kasnije, čitao sam oglase i vidio taj maleni oglas u kojem je pisalo: “AccessSve mi u životu dolazi s lakoćom, radošću i slavljem. Nazovite Shannon.” Bacio sam novine i rekao: “Pollyanna je stavila oglas u novine. Lakoća, radost i slavlje? Više je bol, patnja i krv!”

Sljedeći tjedan ponovo sam vidio oglas. Ovaj sam put nazvao. Kad se Shannon javila, pitao sam: “Što radiš?!” Pričala mi je o alatima Access Consciousnessa®. S odbojnošću i skepticizmom zakazao sam termin.

Taj prvi termin bio je početak potpuno novog svijeta za mene. Kako sam nastavio s Accessom, otkrio sam alate koje mogu primijeniti na svoj svakodnevni život i koji zapravo funkcioniraju! Kako sam koristio alate sve više i više, počeo sam se buditi ujutro s osjetom mogućnosti. Prvi put, nakon dugo vremena, bio sam sretan i zahvalan što sam na planetu. I znate što? Ta sreća, taj osjet mogućnosti, i dalje je svakim danom sve veći i veći!

Što je s vama? Što ste vi tražili što nikad niste mogli pronaći? Je li to osjet radosti? Je li vam poznat osjećaj očaja i nezadovoljstva? Pitate li se ponekad je li vaš život, kakav jest, sve što postoji? Žudite li za nečim većim?

Ja sam živi dokaz da je više moguće. Postoji prostor radosti i lakoće koji možete poznavati.

Evo tri alata koji su dinamično promijenili moj život, a mogu promijeniti i vaš:

  • Umirivanje buke u glavi: Osjećate li ikad da vaše misli, osjećaji i emocije vrište na vas i bez obzira što pokušali, ne možete to zaustaviti? Evo o čemu se radi: 98% misli, osjećaja i emocija kojih ste svjesni uopće nije vaše. Vi ste poput ogromnog vidovitog radio prijemnika koji hvata sve što se događa oko vas. Sljedeći put kad se budete osjećali deprimirano, ljutito, iritirano, tužno, usamljeno, ili vam je teško ustati iz kreveta jer su osjećaji snažni i preplavljuju vas, postavite ovo pitanje: “Kome ovo pripada?” Ako osjetite da stvari u vašem svijetu postaju laganije, nikad nije niti bilo vaše. Jednostavno recite, vraćam pošiljatelju.
  • Promijenite svoj um: Vaša točka gledišta kreira vašu realnost. Kako vjerujete da će se nešto odviti, tako će se i odviti. Kako se osjećate o nečemu, način na koji razmišljate o nečemu je način na koji će se pojaviti. Dobra vijest je da ako promijenite svoju točku gledišta možete promijeniti i svoju realnost. Možete početi mijenjati svoju točku gledišta o životu govoreći: “Sve mi u životu dolazi s lakoćom, radošću i slavljem.” Recite to 10 puta ujutro i 10 puta navečer. Kad imamo točku gledišta da je život ispunjen lakoćom, radošću i obiljem, lakoća, radost i obilje će se pojaviti jer će vaša točka gledišta za vas kreirati tu realnost.
  • VI možete promijeniti svoj svijet: Alati Access Consciousnessa osnažuju vas kako bi znali da znate. Vi ste puno veći i puno snažniji nego ste ikad potvrdili. Kada počnete to prepoznavati, bez obzira na sve, bez obzira na izbore koje ste donosili, bez obzira gdje ste sada, možete izabrati nešto drugačije danas.

Ova tri pitanja mogu vam pomoći u otkrivanju dara koji jeste i osnažiti vas da izaberete nešto novo:

  • Što je to sa čime mislite da se ne možete nositi, a zapravo možete?
  • Gdje ste naučili da morate imati put izlaska umjesto načina kreiranja mogućnosti?
  • Koji ste vi dar, da kada bi ga svijet izgubio, bio bi manje divno mjesto jer ste vi otišli?

Uvijek ima nade. Uvijek postoji drugačija mogućnost. Svijet može biti drugačije mjesto. Vaš život može biti puno veći od svega što ste do sada iskušali ili čemu ste se nadali.

*Naši videi imaju titlove na nekoliko jezika.
Kliknite postavke u donjem desnom kutu videa kako biste uključili titlove i izaberite svoj jezik.

Bio sam na mjestu gdje sam tražio izlaz. Dobro ga poznajem. I mogu vam reći, ako ne možete vidjeti ono više koje je dostupno, molim vas ne odustajte. Tamo je i ako izaberete postavljati pitanja, ako izaberete prepoznati da niste ni približno toliko sjebani kao što mislite da jeste, ako izaberete pozvati lakoću i radost u život da se igraju s vama, možete imati avanturu življenja koja ide daleko izvan svega o čemu ste ikad maštali.

Never Give Up

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail